40 vuoden kokemuksella

Levyneliö Oy on vuonna 1975 perustettu metallialan alihankintayritys. Toimenkuvaamme kuuluvat ohutlevytuotteet ja kokoonpanopalvelut. Toimitilamme sijaitsevat Kangasalla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Valmistamme tuotteet laserilla tai levytyökeskuksella, jonka jälkeen särmäämme osat, viimeistelemme tuotteet loppuun asti hyvien yhteistyökumppaniemme avulla ja toimitamme tuotteet asiakkaillemme ympäri Suomen. Valmistamme myös asiakkaan tilauksen mukaiset rakennusten peltilistat ja -tuotteet.

Periaatteemme on auttaa asiakkaitamme parhaan kykymme mukaan ja tarjota heille heidän tarvitsemiaan tuotteita ja palveluita nopeasti, luotettavasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Asiakkaitamme ovat mm. rakennusalan yritykset, peräkärryvalmistajat, valomainosyritykset, kylmälaitevalmistajat ja yksityistaloudet.

OLIPA TARPEESI PIENI TAI SUURI, Ota rohkeasti yhteyttä!

Mikäli haluat lisätietoa palveluvalikoimastamme tai tarjouksen tarvitsemistasi tuotteista tai palveluista, soita Akille 050 5964595 tai Miikkalle 0400 494932Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse osoitteeseen levynelio@levynelio.fi tai lomakkeella sivun alaosasta.

Levyneliö Oy
Aakkulantie 50
36200 Kangasala

Toimitusjohtaja
Aki Lehtinen
050 5964595