PROFIILIPELLIT JA PELTITYÖT

Laadukas peltilista suojaa rakenteen sekä viimeistelee rakennuksen ulkonäön. Verstaallamme Kangasalla valmistetaan asiakkaan tilauksen mukaisia peltilistoja ja muita peltituotteita. Listat valmistetaan laadukkaista materiaaleista nykyaikaisilla koneilla, minkä jälkeen listat pakataan asiakkaiden toiveiden mukaan ja lähetetään ympäri Suomen suoraan työkohteeseen kustannustehokkaasti ja sovitussa aikataulussa. Valmistamiemme listojen värivalikoimaan kuuluvat kaikki Pural RR -värit, joista perusvärit ovat varastossamme.

Särmäämme myös vahvemmat levyt! Materiaalin vahvuuden ollessa 4mm, levyn pituus voi olla 3000 mm. Varastomateriaalien levyn pituus on pääsääntöisesti 3000 mm, mutta tarpeen vaatiessa voimme hankkia pidempiä levyjä. Pystymme särmäämään maksimissaan 4200 mm pitkiä profiileita. 

Laserlevytyökeskuksen avulla saamme listoihin myös tarvitsemanne rei'ityksen ja lovetukset. Valmistamme tarpeesi mukaiset tuotteet nopeasti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti – aina ajallaan. 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Jos palveluistamme herää kysymyksiä tai haluat muuta lisätietoa, ota yhteyttä sähköpostitse levynelio@levynelio.fi tai soita Miikkalle numeroon 0400 494 932.

Ikkunalistat

Huoliteltuun ikkunarakenteeseen tarvitaan hyvin istuva ja kestävä ikkunapenkkilista, jotta saadaan suojattua rakenteet sekä viimeisteltyä rakennuksen ulkonäkö.

Valmistamme niin kerrostalon satojen ikkunoiden listatarpeet kuin myös muutamien kappaleiden tilaukset päätynostoin tai ilman. Kysy tarjous!

Kynnyslistat

Kynnyslistojen avulla saadaan oviaukoista näyttävät sekä niiden avulla saadaan taattua tilojen välinen sujuva kulkeminen. Olipa kyseessä yksittäinen kappale tai ison kerrostalon oviaukkojen kynnyslistojen valmistus, voit luottaa meihin.

Varastosta löytyy useita materiaalivaihtoehtoja, mm. alumiini riisi 1,5mm ja 2,5mm, alumiini turkki 3/4,5mm ja 5/6,5mm yms. Isommatkin erät onnistuvat nopealla aikataululla.

Peltikasetit ja -kotelot

Valmistamme monenlaisia kasetteja asiakkaan tarpeiden mukaan! Kasetteja on mahdollista rei'ittää ja saada valmiilla kiinnitysrei'illä. SSAB:n väripelleissä maksimikoko on 1230mm x 2990 mm. Muissa materiaaleissa levitetyn kasetin maksimikoko on 1500 mm x 3000 mm.

Uunin eduspellit

Eduspellit suojaavat lattiaa tulipesän edustalla. Nämä pellit valmistetaan aina asiakkaan tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Materiaalivaihtoehtoja on useita.

Erikoislistat

Valmistamme kaikki listat asiakkaan mittojen mukaan. Erikoisemmatkin listat onnistuvat! Meidän kautta hoituvat listojen rei'itykset ja väripellistä valmistettavat 8000 mm pitkät listat. Tule poikkeamaan tai lähetä sähköpostia, niin keksitään ratkaisu tarpeeseesi!

piipunhatut / piipunpellit

Piipunhattu on tärkeä osa piippua, jotta saadaan suojattua piippu vaihtelevilta sääolosuhteilta, kuten sateelta ja lumelta. Valmistamme piipunhatut jalkoineen asiakkaan mittojen mukaan joko sinkistystä pellistä tai rosterista. Kysy tarjousta myös piipunpeltien valmistamisesta!