Laserleikkaus

Vuosikymmenien tietotaito ja nuoret kädet ovat osaamisemme avaintekijöitä. Modernin kaluston ansiosta suuretkin tuotantoerät onnistuvat nopeasti ja kustannustehokkaasti. Konekantaamme lukeutuu mm. Prima Power PLATINO® 1530 -laserleikkuukone, joka soveltuu hyvin erilaisia sovelluksia ja valmistusvaatimuksia varten. Kuitulaserilla leikattaessa levy ei liiku, jolloin kappaleen molemmat puolet säilyvät ehjänä.
Tiedustele rohkeasti lisää laserleikkaukseen liittyvistä palveluistamme - soita Akille numeroon +358 (0)50 5964595 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen levynelio@levynelio.fi.

Suunnittelu

Pyrimme palvelemaan asiakasta mahdollisimman hyvin joka osa alueella. Ensimmäinen vaihe on suunnitella asiakkaan ideasta tuote, joka soveltuu asiakkaamme tarpeisiin. Tavoitteena on tarjota asiakkaillemme laadukkaita tuotteita, joiden avulla he pysyvät alallaan kilpailukykyisinä.

LEIKKAUS

Valmistamme tuotteet laserleikkauksella, jolloin pystymme takaamaan mittatarkat sekä hyvälaatuiset tuotteet. Valitsemme tuotteesta riippuen leikkausmenetelmäksi kuitulaserin tai laserlevytyökeskuksen, jotta saamme valmistettua asiakkaan tarpeiden mukaiset tuotteet kustannustehokkaasti. Tarjoamme laserleikkausta 0,5-15 mm paksuusalueen materiaaleille.

Särmäys

Viiden särmäyskoneemme avulla saamme särmättyä nopeasti myös suuret tilaukset. Särmättävän kappaleen maksimipituus on 4200 mm, jolloin levyn vahvuus voi olla 5 mm. Lyhyissä kappaleissa levyn vahvuus voi olla 8 mm. Monipuolisen terävalikoiman ansiosta saamme toteutettua erilaisten kappaleiden särmäyksen.

Teemme myös kierteytykset ja senkkaukset
tuotteen vaatimuksien mukaan.

KOKoonpano

Tarjoamme asiakkaillemme myös pienimuotoista kokoonpanopalvelua. Hitsauskokoonpanot toteutetaan hyvän ja pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme toimesta. Tämä takaa sen, että pysymme sovitussa aikataulussa. Kysy tarjousta!

Jatkojalostus

Hyvien yhteistyökumppaneidemme ansiosta kauttamme onnistuu myös kappaleiden jatkojalostus, kuten hitsaus, koneistus ja pintakäsittely. Pitkään vaalittu yhteistyö kumppaniyritystemme kanssa takaa luotettavat toimitusajat.

konekanta

Laserlevytyökeskus Finn-Power LP6 -yhdistelmäkone
Kuitulaser Prima-Power Platino 4,0 kW
Särmäyspuristimet 170t, L=4200 (2kpl)
Särmäyspuristimet 80t, L3000 (3kpl)
Levyleikkuri L=4200
Arkituslinja, max. vahvuus 1,5mm
Kanttikoneet 2 kpl, L=6000 & L=8000